torstai 6. maaliskuuta 2014

Sweet Thursday


Mun on nyt heti ensi alkuun pakko todeta, että hyvänen aika teitä on käynyt täällä paljon parin viime päivän aikana! Oon vähän hämmentynyt. Tai no en vaan vähän, vaan aika tavalla. Toki kun huomasin, että mun blogi oli ohjelmaan liittyen linkattu sekä naamakirjassa että instassa, kävi mielessä, että varmaan jokunen utelias tulee tsekkaamaan. "Jokunen" indeed.

Oli miten oli, kiitos ihan hurjan paljon kivoista kommenteistanne, joita ootte jättäneet. Oon tullut niistä tosi iloiseksi ja lueskellut niitä hymy huulilla. Kiitos.

Mun on vähän vaikea käsittää, että tänään on muka jo torstai. Mihin tää viikko oikein on vierähtänyt? Toki kun ohjelmaa ja hommaa on riittänyt, ei kai se mikään ihme olekaan, että aika lentää.

Katsoin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Oscarit (mutta koska käyn päivätöissä plus uni maistuu, menin nukkumaan ja heräsin aamuyöllä tsiigailemaan juhlahumua Enkelten kaupungissa) ja ihan totta, voisko Ellen DeGeneres juontaa Oscarit tästä eteenpäin jokaikinen vuosi? Mä tykkään Ellenistä kuin hullu puurosta ja hei c'mon, Oscar-selfie? Pizzan tilaamista JA jakamista kertakäyttölautasilla? Plus Ellenin muutenkin hauskat läpät? Mulla ei ole kuin yksi sana tähän: mieletöntä!

Yksi pettymys maistui kuitenkin karvaalta: Leonardo DiCaprio ei vieläkään voittanut ansaitsemaansa kultaista pystiä. Joo, Matthew McConaughey teki vaikuttavan roolisuorituksen Dallas Buyers Clubissa (en ole kyseistä filkkaa vielä nähnyt, mutta sen pystyy sanomaan jo trailerin perusteella) ja musta on hauskaa, että se on selvästi vaan jokunen hetki sitten vaan päättänyt alkaa ns. vakavasti otettavaksi näyttelijäksi. Sehän teki jossain vaiheessa pelkkiä romanttisia komedioita ja kyllä, vaikka itsekin niistä nautin, niin onhan se nyt vaan fakta, ettei sellaisista "höpöhöpö"-leffoista voi edes puhua samassa lauseessa Oscar-ehdokkuuksien kanssa. Mutta tollainen muuntautumiskyky on palkintonsa ansainnut, joten pitkin hampain myönnän Matthew'n pystinsä ansainneen.

Ja vähän lohduttaa, että esimerkiksi myöskään Brad Pitt tai Johnny Depp(!!) eivät ole kumpikaan koskaan voittaneet Oscaria mistään roolistaan. Pitt sai toki Oscarin tänä vuonna - elokuvatuottajana. Eli ei Leo ihan huonossa kerhossa hengaile.

Huomenna on luvassa viikon viimeinen työpäivä ja illalla on luvassa rakkaan vaimokkeeni AH:n synttäreiden juhlintaa. Mä haluaisin ihan kamalasti kertoa, miten me aiotaan sen synttäreitä juhlia, mutta koska tiedän, että se lukee tätä (pusuja muru), en ota riskiä, että yllätys paljastuisi sille ennen aikojaan. Juhlinta toki jatkuu lauantaina synttärisankarittaren päättämässä paikassa x (en siis tosiaan tiedä vielä mihin matka käy, mutta jossain päin Stadia me riehutaan) joten vilkas viikonloppu edessäpäin!

Viime viikonloppuna sitä vastoin otettiin iisiä siskojen kanssa faijan luona Saimaan rannalla ja kyllä tollaset lyhyet lepolomat vaan tekee eetvarttia ihmisen mielenterveydelle. Kaikessa lyhykäisyydessään me nukuttiin, syötiin hyvin, saunottiin ja lojuttiin. Ja oli parasta. Vaikka yleisesti ottaen nautinkin kovasti kirmailusta Helsingin yössä, viime viikonloppuna ei ollut yhtään ikävä kemuttamista. Kulahtaneet puuvilla-leggarit ja faijan vanha Leviksen t-paita ("tää on vähän ahdas mulle", meitsille se kävi melkein mekosta) olivat mukavin vaateyhdistelmä, jonka kuvitella saattaa.

Muuten viikko onkin oikeastaan sisältänyt lähinnä duunia, univelkojen epätoivoista poisnukkumista ja sinne tänne juoksentelemista. Väliin on kuitenkin mahtunut pieniä hengähdystaukoja ja hetkiä ystävien ja rakkaiden ihmisten kanssa, kuten teatterissa käymistä perheen naisten kesken. Käytiin eilen Aleksanterin teatterissa katsomassa Kaikki äitini, kaikki tyttäreni ja tykättiin koko naislauma siitä kovasti!

Kelasin vähän, että yrittäisin olla superreipas (tässä vaiheessa iltaa sitä reippautta tarvitaan, oisin jo ihan valmista kauraa höyhensaarille. Ja kyllä, tiedän, että kello ei oo edes puolta kahdeksaa vielä) ja vähän siivota. Nurkissa juoksee niin paljon villakoiria, että voisin kohta perustaa oman kennelin.

xx,

Anna

ps. vaikka siivoaminen kiinnosteleekin ihan valtavasti (eli ei), siitäkin saa vähän mielekkäämpää kun pistää musiikit päälle. Itse aion siivoillessani tsekata Flow'n tekemän soittolistan Spotifysta, tänään nimittäin julkistettiin hurja määrä ensi kesän festari-kiinnityksiä! Tosi moni oli mulle uppo-outoja, mutta joita tiedän frendien kehuneen, joten lienevät tutustumisen arvoisia. Tuttuja nimiä kiinnitysten seassa ovat mm. vanha kunnon OutKast ja ihana Iisa. Ja lisää kiinnityksiä coming up, niitä mielenkiinnolla odottaen!

4 kommenttia:

  1. Oon nyt katsonut noin puolet Au pairina Lontoossa-sarjasta, ja oli pakko tulla kommentoimaan: oot ehdottomasti tän blogin nimen veroinen, I'm impressed!! :) Sulla on ihana positiivinen asenne elämään, ja se tarttuu jopa näin ruudun välityksellä! Hauskaa on myös näin katsojana saada päivitystä sun kuulumisista blogin välityksellä, eli keep up the good work! (tähän kommenttiin tuli nyt kyllä ihan liikaa huutomerkkejä, kuulostan superinnostuneelta :D muutama lisää siis vielä !!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihan hurjasti kehuistasi ja kivoista sanoistasi! Etenkin oli mieletöntä kuulla, että pystyn näin näpyttelemälläkin välittämään omaa hyvää fiilistä myös sinne ruudun toiselle puolelle :)

      ps. huutomerkit on todella okei !! !! !! :D

      Poista
  2. Kommentoinki jo tohon aiempaan postaukseen anona, mutta tuli mieleen vielä yks juttu! Elikkä en tiedä, otatko tämmösiä toiveita vastaan, mutta mun mielestä ois kiva kuulla tosta Au pairit Lontoossa -projektista. Että miten juuri sinä, Mira, Hilla ja Jasmiina päädyitte ohjelman au paireiksi? Missä välissä Yle tuli mukaan koko hommaan? Oliko sulla perhe vielä etsinnässä vai tiedossa jo kun tiesit olevasi ohjelmassa?:) Ja vaikuttiko tuotantoyhtiö jotenkin siihen mitä teit Lontoossa milloinkin vai oliko sarja täysin käsikirjoittamaton? Hulluna kiinnostaa, ois kiva jos jaksaisit kommentilla vastata ellet kokonaista postausta aatellu tehdä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki otan toiveita vastaan, kiitos siis ehdotuksesta. Mä pohdin tätä vähän, ja jos en nyt ihan omaa postausta tee, niin ainakin voinen sivuta asiaa jossain välissä. :) Ymmärrän hyvin, että tapahtumat "kulissien takana" kiinnostavat.

      Poista